TA Peć termostat

UREĐAJ JE NAMENJEN KONTROLI VENTILATORA KOD TERMO AKUMULACIONE PEĆI. MOGUĆE GA JE PODEŠAVATI IR DALJINSKIM UPRAVLJAČEM KAO I TOUCH TASTERIMA NA SAMOM UREĐAJU

Usled potrebe da se u stanu obezbedi multifunkcionalan termostat koji će preko zime olakšati korišćenje grejanja upotrebom TA peći, izradili smo termostat koji se može svrstati kako u korisne tako i u kozmetički jako atraktivne uređaje.

Uskoro detaljnije……

You may also like...

2 Responses

  1. Marko Nesovic says:

    Mislim da bi super kada bi prosirio ovaj projekat sa dodatnim relejima za paljenje i gasenje punjenja TA peci od 00 do 08h po jeftinoj struji :) Sam termostat je manje zanimljiv deo.

  2. Marko, hvala na predlogu. Ideja je dobra :)
    Moram da priznam da je ideja za ovu objavljenu verziju termostata bila krajnje sebična :) Taman kada bih uhvatio prvi san, morao sam da ustajem i isključujem termostatom ventiliranje TA peći. Tako je nastala ova verzija sa daljincem.
    Moguće je da ću u budućim vremenima objediniti i funkciju uključenja “punjenja” TA peći…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>